Guttene i NorDan Vidsyn. Fra venstre: Hijratullah Nassery, Vidar Arntsen og Tore Viste.

NorDan Vidsyn: Vindusvask med en dypere mening

I NorDan er vi stolte av å tilby vinduer og dører av høy kvalitet. Med en forventet levetid på opptil 60 år, er våre produkter bygget for å vare. For å sikre at de fortsetter å se bra ut og fungere optimalt i alle disse årene, er det viktig med regelmessig vask og vedlikehold.

Det er her NorDan Vidsyn kommer inn i bildet. Vidsyn tilbyr profesjonell vask og vedlikehold av vinduer og dører til kunder i Lister og Dalane-regionen. Men Vidsyn handler om mer enn bare rene vinduer; det er et symbol på NorDans engasjement for både kvalitet og samfunnsansvar.

Samfunnsansvar fra start

Et av de mest betydningsfulle aspektene ved NorDan Vidsyn er vårt engasjement for å inkludere mennesker som har havnet utenfor det ordinære arbeidslivet. Administrerende direktør i NorDan AS, Trond Magnar Unhammer, understreker at det er et samfunnsansvar vi tar på alvor.

“Det finnes mange dyktige mennesker som av ulike årsaker ender opp utenfor det ordinære arbeidslivet. Som en stor aktør har vi et ansvar for å legge til rette for inkludering og redusere utenforskap,” sier Unhammer.

Med NorDan Vidsyn ønsker vi å gi disse menneskene en mulighet til å realisere sitt potensial. Vi tilbyr utprøving, opplæring, veiledning og til slutt ansettelse, slik at de kan komme tilbake i arbeidslivet med fornyet styrke og selvtillit.

NorDan Vidsyn leverer ikke bare tjenester; vi skaper muligheter og bygger broer til et mer inkluderende samfunn. Gjennom vårt arbeid sikrer vi at våre vinduer og dører ikke bare ser bra ut, men også fungerer optimalt, samtidig som vi gir verdifulle jobber til de som trenger det mest.

Tips for skinnende rene vinduer

Vidsyn har samlet noen tips for å hjelpe deg med å oppnå et skinnende rent resultat når du vasker vinduer hjemme:

  • Utstyr: Finn frem bøtte, god nal, vaskemiddel, microfiberkluter og arbeidslyst.
  • Vaskemiddel: Litt Zalo eller annet mildt vaskemiddel i vannet er tilstrekkelig. For mye såpe kan etterlate såperester på glasset og gjøre jobben vanskeligere.
  • Nal: Gummien på nalen er ferskvare og slites raskt. Kvaliteten på naler varierer, og de bør byttes ut med jevne mellomrom.
  • Innvendig vask: Bruk en nal og eventuelt microfiberkluter med bittelitt vann og mildt vaskemiddel. Ha rene, tørre kluter tilgjengelig for å tørke rundt kantene.
  • Utvendig vask: Bruk mye vann, spesielt i kystnære strøk med mye salt i lufta. Litt såpe er nok, og for mye bør unngås.
  • Unngå: Å vaske vinduer i kuldegrader, direkte sollys eller hvis du mangler motivasjon – da kan du heller kontakte Vidsyn for å få jobben gjort.

Fordeler med profesjonell vindusvask fra Vidsyn

  • Optimal rengjøring og vedlikehold: Sikrer god rengjøring og best mulig vedlikehold, noe som øker både utsikt, innsikt og holdbarhet på vinduene.
  • Tidsbesparelse: Du slipper å gjøre jobben selv og får tid til andre ting du kanskje har mer lyst til å gjøre.
  • Støtt lokalt næringsliv: Ved å bruke våre tjenester, støtter du lokalt næringsliv og bidrar til jobbmuligheter for mennesker i nærmiljøet.
NorDan