ID Lock blir standard på NorDan ytterdører

Fra 1. oktober 2024 vil alle NorDan ytterdører leveres med ID Lock som standard. Dette er en del av vår kontinuerlige satsing på å levere trygge og brukervennlige produkter som oppfyller moderne sikkerhetskrav. (Gjelder ikke ytterdører i Hel Aluminium og 2-fløyet ytterdører)

ID Lock gir enkel og sikker tilgang til hjemmet med smartlås-funksjoner som appstyring, kode og nøkkelfri betjening. Denne løsningen er ikke bare et løft for sikkerheten, men også for komforten.

ID Lock leveres som standard i svart utførelse. Dersom du ønsker låsen i sølv, må dette oppgis ved bestilling.

Foretrekker du en vanlig lås eller ønsker annen løsning, må dette oppgis ved bestilling. NorDan vil selvfølgelig være behjelpelig med å finne en løsning som passer dine behov.

ID Lock 202 Multi

ID Lock 202 Multi er en robust, fremtidsorientert og brukervennlig elektronisk dørlås. Med sitt moderne design og avanserte teknologi, passer den perfekt til både private boliger og fritidsboliger. Låsen er utviklet etter de strengeste krav til sikkerhet og kvalitet og er FG-godkjent – en bransjestandard satt av forsikringsbransjen som gir deg trygghet for innbruddssikkerhet og pålitelighet.

Med tilleggsmoduler Zigbee eller Z-Wave kan låsen enkelt knyttes til ulike smarthussystemer, og slik kan man inkludere låsen i små og store løsninger for smarte hjem.

NorDan