Enkel tilgang til produktinformasjon med NorDans nye QR-koder

Vi i NorDan er glade for å kunne introdusere en ny og innovativ løsning som vil forbedre opplevelsen med våre produkter.

Fra nå av vil alle våre nye vinduer og dører bli utstyrt med en unik QR-kode som gir forhandlere, montører og sluttkunder enkel tilgang til viktig produktinformasjon, samt veiledninger for montering og vedlikehold.

Dette vil også forenkle prosessen med å melde inn reklamasjoner, hvis det skulle bli nødvendig.  QR-kode er tilgjengelig på alle produkter unntatt fast karm. Dersom du ønsker QR-kode på en fast karm, må dette bestilles på forhånd.

På åpningsbare produkter er QR-koden plassert på innsiden av karmen og kan sees når produktet er i åpen stilling. Hver QR-kode er unik for hvert produkt og kan skannes med en smarttelefon eller nettbrett. Ved å skanne koden, vil man umiddelbart bli ledet til NPlace – en funksjon i NorDan Portal. Produktet kan også søkes opp i NPlace ved å taste inn ordrenummer og varelinjenummer, eller GTIN-nummer som er oppgitt sammen med QR-koden. Her får man detaljert informasjon om produktet som inkluderer:

  • Produktbeskrivelse og spesifikasjoner
  • Monteringsveiledning
  • Vedlikeholdsinformasjon
  • Dokumentasjon
  • Informasjon om reklamasjonshåndtering
NorDan