GreenTech – enda mer bærekraftige vinduer og dører

I en verden preget av klimaendringer og økende miljøutfordringer er det viktigere enn noen gang å ta bevisste valg. En måte å bidra til en mer bærekraftig fremtid er å ta miljøbevisste valg angående hjemmene våre.

Hos NorDan har vi alltid hatt et sterkt fokus på bærekraft. Vi tror at det er mulig å skape vakre og komfortable hjem uten å gå på kompromiss med miljøet. Med NorDan GreenTech vinduer og dører tar vi dette et skritt videre ved å tilby produkter som er designet for å redusere ditt energiforbruk, minimere miljøpåvirkningen og sikre langsiktig holdbarhet.

Ved kjøp av GreenTech produkter får du flere fordeler:

  • Svanemerkede produkter med minst mulig negativ miljøbelastning og 10 års produktgaranti
  • Aluminiumsbekledning på utsiden av produktet
  • 3-lags glass, som gir lavere u-verdi og bedre isolasjonsevne
  • Alle balkongdører leveres med rustfrie hengsler
  • 60-års forventet levetid og 30 års garanti mot sopp og råte
  • Vårt løfte om å ta produktet i retur, når det er modent for utskiftning
  • Kortreiste produkter produsert i våre norske fabrikker
  • Karbonnøytralt transport regnskap
  • Vi planter et tre for hvert produkt du kjøper

Innovasjon og bærekraft

NorDan GreenTech representerer det beste innen innovasjon og bærekraft for vinduer og dører. Vi har utviklet denne serien med et klart mål: Å redusere miljøpåvirkningen uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Alle GreenTech produkter er Svanemerket. Det innebærer et krav om minst mulig negativ miljøbelastning gjennom hele vinduets levetid og omfatter produktets energieffektivitet, samt bruk av bærekraftige trevirke og minst mulig miljøbelastende stoffer i produksjonen. I tillegg får alle Svanemerket produkter 10 års produktgaranti.

Lang levetid og lavere energiforbruk

Vinduer og dører som bærer et GreenTech-merke, opprettholder de samme høye kvalitetsstandardene som våre NTech-produkter.  Råmateriale av høyeste kvalitet, vakuumimpregnering, overflatebehandling og testing er noen av de viktige prosessene som bidrar til at produktene våre har høy kvalitet og varer lenge. Se etter GreenTech-merket i vårt produktsortiment.

GreenTech produkter er aluminiumsbekledd og har 3-lags glass. Aluminiumsbekledning sikrer svært høy motstand mot korrosjon og gjør produktet langvarig og tilnærmet vedlikeholdsfritt. 3-lags glass gir lavere u-verdi og bedre isoleringsevne, noe som bidrar til lavere energiforbruk for oppvarming av bolig. Med en forventet levetid på 60 år og 30 års garanti mot sopp og råte, representerer våre produkter en langsiktig investering i ditt hjem. God isoleringsevne og lang levetid vil sikre langvarig miljø- og energieffektivitet.

Sirkulær tenking

Selv om høy kvalitet og lang levetid er viktige faktorer for å skape mer bærekraftige produkter, varer ingenting evig. Dette aspektet tar GreenTech høyde for. Når du kjøper et GreenTech-produkt, får du også vårt løfte om at vi tar produktet i retur når det en gang i fremtiden er modent for utskiftning. Slik tar vi ansvar for produktene vi selger i dag og sørger for ansvarlig håndtering av dem i fremtiden.

Et helhetsperspektiv

Det er mer enn bare det fysiske produktet som bidrar til utslipp. Transporten av råmaterialer og produktutlevering er kilder til økt CO2-avtrykk. Derfor sørger vi for karbonnøytrale transportregnskap og kortreiste produkter. GreenTech vinduer og dører produseres i våre norske fabrikker for det norske markedet.

For å kompensere for vårt fotavtrykk ytterligere, har vi blitt «Trefaddere». Målet med prosjektet er å dyrke frem miljøskoger som binder CO2. Når du velger et GreenTech-produkt, planter vi et tre.

Bærekraft handler om en utvidet forståelse av vår påvirkning. Sammen med både kollegaer, leverandører og kunder ønsker vi å skape mer bærekraftige løsninger i et helhetsperspektiv. Bli en del av NorDans bærekraftige reise i dag. Utforsk vårt GreenTech-sortiment og se hvordan vi kan hjelpe deg med å gjøre ditt hjem grønnere, samtidig som du nyter fordelene av topp kvalitet og moderne design.

NorDan