NTech
Balkongdør

Robust, men elegant. Balkongdøren er velegnet for enkel tilgang til verandaer og uteområder, mens ulike sikkerhetstilvalg og brystninger gjør den til en perfekt bi-inngangsdør.

Aluminiumsbeslag

Alle NorDan vinduer, balkongdører og skyvedører kan leveres med utvendig vedlikeholdsfri aluminiums­bekledning. Aluminiumsbekledningen beskytter trevirket mot UV-stråling, noe som bidrar ytterligere til produktets levetid. 

Valgfri fargekombinasjon

NorDan tilbyr et stort spekter av standardfarger. Slik kan du bruke farger og tilvalg for å skreddersy produktene til å bli akkurat slik du vil ha dem. Standardfarger leveres uten tillegg i pris. Skulle du likevel ønske en helt spesiell farge, kan du mot et pristillegg velge mellom hele spekteret i RAL- og NCS-skalaen.

Muligher for tilkobling til NConnect

Med sensor i produktet knyttes sammen vindu, dører og screens fra NorDan i en app. Boligen er da også klar for å koble seg til husets øvrige funksjoner med bransjens mest komplette løsning for sikkerhet og energisparing.

Solskjerming

Alle ønsker å slippe dagslyset inn i hjemmet, men på skyfrie dager kan sollyset bli sjenerende. Uansett om du foretrekker screens, plisségardiner eller persienner lar solskjermingen deg ta kontrollen over lyset du slipper inn. Screens kan ikke monteres dersom vinduet er utadslående.

Sprosser

Ved å tilføye sprosser til vinduene dine kan du sette et mer personlig preg til ditt hjem. Vindussprosser er tilgjengelig i flere forskjellige typer.

Glass alternativer

Personsikkerhet, innbruddssikkerhet eller innsynsreduksjon. Vi tilbyr et stort utvalg av forskjellige glassalternativer til våre produkter.

Valgfri profildesign

NorDan har gjort det enklere å samkjøre det estetiske uttrykket på vinduene til resten av bygget. Velg klassisk eller moderne profil på dine vinduer og dører fra NorDan.

Tilpasset myggnetting

Vinduer fra NorDan har mange fordeler, men en av de kanskje mer ukjente er muligheten til å montere myggnetting til både innadslående og utadslående vinduer samt balkongdører. Rammen monteres slik at det ikke er i veien for bruken av vinduet, og man kan lufte fritt uten at insekter som tiltrekkes av lyset kommer inn. Siden vinduet også har full åpning, lar det seg selvfølgelig vaske også når myggnettingen er montert.

NorDan