ID Lock – smart og sikker elektronisk dørlås

Gjør hjemmet ditt enda smartere og sikrere med ID Lock 202 Multi. Som standard på alle NorDan ytterdører får du en dørlås som setter nye standarder for brukervennlighet og sikkerhet. (Gjelder ikke ytterdører i Hel Aluminium og 2-fløyet ytterdører)

ID Lock 202 Multi

ID Lock 202 Multi er en robust, fremtidsorientert og brukervennlig elektronisk dørlås. Med sitt moderne design og avanserte teknologi, passer den perfekt til både private boliger og fritidsboliger. Låsen er utviklet etter de strengeste krav til sikkerhet og kvalitet og er FG-godkjent – en bransjestandard satt av forsikringsbransjen som gir deg trygghet for innbruddssikkerhet og pålitelighet.

ID Lock 202 Multi er enkel å betjene og kommer med mange funksjoner som gjør hverdagen enklere og sikrere. Låsen kan betjenes med både koder og brikker, og gir deg muligheten til å ha full kontroll over hvem som har tilgang til din bolig.

Design og fargevalg

ID Lock 202 Multi finnes i to farger: svart og sølv. Som standard leveres våre ytterdører med ID Lock i svart utførelse. Ønsker du ID Lock i sølv på din ytterdør, må dette oppgis ved bestilling.

Smarthuskompatibel med Zigbee og Z-Wave

ID Lock 202 Multi kan integreres med de mest populære smarthussystemene ved hjelp av tilleggsmoduler som Zigbee eller Z-Wave. Dette gir deg muligheten til å inkludere dørlåsen i ditt smarthjem og koble den til belysning, alarmsystemer eller andre enheter som kan gjøre boligen din enda mer intelligent og tilpasset din livsstil.

Kampanje!

Har du allerede ytterdør med ID Lock? Nå har du en unik mulighet til å oppgradere med full appstyring for kun 990,- (veiledende pris 6 227,-)!

Som medlem i vår kundeklubb MyNorDan får du tilgang til denne eksklusive pakken, som inkluderer sentralenhet og kommunikasjonschip for å koble låsen til din smarttelefon. I tillegg får du et abonnement hos Alarm.com for kun 119,- per måned.

Med appstyring kan du låse og låse opp døren fra hvor som helst, tildele midlertidige koder, og motta varsler når noen bruker låsen. Opplev fremtidens sikkerhet og komfort med ID Lock!

Mer informasjon

Ønsker du å vite mer om ID Lock, eller har du spørsmål om installasjon, bruk eller vedlikehold?

Besøk ID Lock sine ressurssider for kundestøtte:

NorDan